لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر
INSTAGRAM
WHATSAPP

راهنمای خرید ساعت هوشمند - اسمارت واچ

ساعت‌های هوشمند امروزه یکی از محبوب‌ترین گجت های موجود در بازار هستند. ساعت های هوشمند برای دریافت نوتیفیکیشن های گوشی و یا سنجش وضعیت سلامت شما مورد استفاده قرار می گیرند. در هنگام خرید ساعت های هوشمند با برندهای بسیار زیادی در بازار روبرو می شوید که اکثر آن ها کارایی یکسانی دارند و شما تنها نیاز به انتخاب مدل و یا برند مورد نظر خود هستید. این نوع گجت ها به دو دسته‌بندی کلی تقسیم می شوند که عبارت‌اند: ساعت هوشمند (Smart Watch) و مچ بند (Smart Band).

ساعت هوشمند یا اسمارت واچ بیشتر به ساعت های کلاسیک شباهت دارند و از لحاظ ظاهری بزرگ‌تر از مچ بندها و همچنین امکانات بیشتر و قیمت بالاتری نیز دارند. مچ بندها از لحاظ ظاهری کوچکتر هستند و امکانات کمتری را در اختیار کاربر قرار می دهند.

ساعت های هوشمند را می توان به راحتی شخصی‌سازی کنید و یا با بندهای زیبایی که در بازار موجود هستند با لباس‌های خود ست کنید، علاوه بر آن می‌توانید فعالیت‌های ورزشی خود را کنترل کرده و یا برنامه‌های مورد نظر خود را بر روی آن‌ها نصب کنید. همچنین می توانید محافظ صفحه نمایش بر روی صفحه اسمارت واچ ها بچسبانید تا از ضربه خوردن بر روی شیشه ساعت ها جلوگیری کنید. علاوه بر این ها با ساعت های هوشمند قادر به پاسخگویی مکالمه و یا پیغام دادن هستید؛ بنابراین برای خرید یک ساعت هوشمند مناسب باید به نکات مهمی توجه داشت که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد پس با ما تا انتها همراه باشید.

نکات مهم در هنگام خرید ساعت هوشمند:

راهنمای خرید ساعت هوشمند

سازگار بودن سیستم عامل با گوشی تلفن همراه:

امروزه با پیشرفت تکنولوژی اکثر اسمارت واچ ها به تنهایی و بدون نیاز به اتصال به گوشی تلفن همراه قادر خواهند بود قابلیت‌های فراوانی را ارائه دهند اما باید این نکته را در نظر گرفت که متصل شدن ساعت هوشمند به گوشی تلفن می تواند امکانات بسیار بیشتری را در اختیار کاربر قرار دهد، به همین علت بهتر است برای خرید ساعت هوشمندی را انتخاب کنید که با سیستم عامل گوشی شما به طور کامل سازگاری داشته باشد.

به عنوان مثال اپل واچ ها می‌توانند کارایی بسیار بیشتری در هنگام متصل شدن به یک گوشی آیفون در اختیار کاربر قرار دهند تا زمانی که به یک گوشی سامسونگ متصل می شوند.

صفحه نمایش ساعت های هوشمند:

راهنمای خرید ساعت هوشمند

از نظر ظاهری اولین چیزی که باید در هنگام خرید ساعت هوشمند به آن توجه داشت صفحه نمایش ساعت است. امروزه اکثر صفحه نمایش ساعت های هوشمند به صورت رنگی LCD و یا AMOLED ساخته می شوند که این امکان را در اختیار کاربر قرار می دهد تا عکس ها و برنامه ها را با روشنایی و رنگ غنی‌تر مشاهده کنند. البته برخی اسمارت واچ های گران قیمت از صفحه نمایش OLED بجای LCD استفاده کرده‌اند که علاوه بر وضوح بالایی که در اختیار کاربران قرار می دهد طراحی باریک‌تری نیز دارند.

رابط کاربری:

اپل واچ چیست

این طور به نظر می رسد که استفاده از صفحه نمایش لمسی برای اسمارت واچ ها که صفحه نمایش کوچک لمسی دارند بسیار مشکل باشد؛ اما سیستم عامل Wear OS قابلیت جالبی را در اختیار کاربران قرار داده است که پیام‌ها به صورت کارتی به نمایش گذاشته می شود و تنها با کشیدن پیام‌ها به طرفین می توان از مشاهده آن‌ها صرف نظر کرد. این قابلیت تنها در نمایش نوتیفیکیشن ها عمل می کند و در دیگر برنامه‌های این ساعت، قابل‌دسترسی نیست، با این حال با به‌روزرسانی این سیستم عامل می توان بین کارت‌ها با یک ضربه کوچک سوئیچ کرد.

شرکت اپل در ساخت ساعت هوشمند علاوه بر قابلیت لمسی بودن صفحه نمایش، از کلید فیزیکی نیز در ساختار این ساعت ها استفاده کرده که این قابلیت در سمت راست ساعت و پیچ تنظیم دیجیتالی قرار دارد که امکان بزرگ نمایی و اسکرول کردن را به کاربر می دهد. البته صفحه نمایش‌های اپل واچ از قابلیت Force Touch نیز برخوردار هستند که قادر خواهند بود بر اساس میزان فشاری که بر روی صفحه نمایش وارد می شود دستورات مختلفی را اجرا کند.

طراحی ساعت و قابلیت شخصی‌سازی آن:

خرید ساعت هوشمند

قبل از خرید ساعت های هوشمند گزینه‌های سفارشی زیادی جهت شخصی‌سازی آن‌ها در اختیار شما قرار می‌گیرد بدان معنا که می‌توانید جنس بند، رنگ، اندازه و بسیاری موارد دیگر را خودتان انتخاب کنید.

اکثر کمپانی‌هایی که ساعت های هوشمند را به بازار عرضه کرده اند سعی می کنند صفحه نمایش ساعت ها را به صورت دایره‌ای و همانند ساعت های معمولی طراحی کنند تا کاربران حس راحتی بیشتری را در هنگام استفاده از آن‌ها داشته باشند. همچنین در تلاش هستند تا بتوانند ترکیبی از ساعت های آنالوگ را با قابلیت یک ساعت هوشمند و با سیستم عامل Wear OS روانه بازار کنند.

اپلیکیشن های اسمارت واچ:

اپل واچ ها بیشترین نوع اپلیکیشن را در بین دیگر برندهای ساعت هوشمند دارد. با داشتن اپل واچ می توان برنامه هایی نظیر کنترل لامپ، سفارش غذا و ... را از اپ استوری دانلود و اجرا کنید. البته دیگر سیستم‌عامل‌های ساعت های هوشمند نیز دارای انواع مختلفی اپلیکیشن هستند که می توان به صورت مستقیم آن را نصب و اجرا کرد.

سنجش سلامت:

راهنمای خرید اپل واچ

امروزه اکثر اسمارت واچ ها، امکاناتی همانند دستبندهای سلامت که فعالیت هایی مربوط به سنجش سلامت افراد نظیر شمارش ضربان قلب و یا کیفیت خواب دارند برخوردارهستند. چنانچه می‌خواهید ساعت هوشمند شما نیز این قابلیت را داشته باشد باید مدل هایی نظیر Fitbit Versa و Garmin Vivoactive 3 و یا دیگر مدل هایی را خریداری کنید که امکانات بسیاری را برای سنجش سلامت بدنی شما در اختیارتان قرار می دهند.

هر چند ساعت های هوشمندی که دارای سیستم عامل Wear OS هستند نیز دارای قابلیت حسگر سنجش ضربان قلب می باشند اما در واقع باید گفت نمی توان به آن ها همانند دستگاه Fitbit Charge 4 که مخصوص سنجش سلامت و تندرستی هستند اتکا کرد.

با توجه به تحقیقاتی که صورت گرفته است حسگرهای ضربان قلب ساعت های اپل واچ عملکرد دقیق‌تری بین دیگر ساعت های هوشمند دارند. امروزه ساعت های هوشمند دارای GPS هستند و می توان فعالیت هایی نظیر دویدن و مسافت‌های طولانی را با دقت اندازه گیری کرد، البته فعال بودن این برنامه باعث مصرف زیاد انرژی (باتری) ساعت می شود.

قابلیت دریافت پیام و پاسخگویی به تماس‌ها:

با خرید ساعت های هوشمندی که مجهز به مودم LTE هستند قادر خواهید بود با دیگران تماس برقرار کنید. البته باید به این نکته توجه داشت که در ایران قادر به برقراری تماس صوتی از طریق ساعت های هوشمند نیستیم. یک ساعت هوشمند خوب باید بتواند با یک تلنگر یا ویبره سریع بر روی مچ دست شما را از دریافت پیغام و یا تماس‌های ورودی مطلع سازد.

برای نمایش پیغام‌ها و یا تماس‌های دریافتی در اپل واچ ها با کشیدن بالای نمایشگر به سمت پایین می‌توانید نوتیفیکیشن ها را ببینید و این در حالی است که در Wear OS باید انگشت خود را از پایین به بالای صفحه نمایشگر بکشید.

نکات مهم خرید ساعت هوشمند

باتری ساعت های هوشمند:

اکثر ساعت های هوشمند امروزی به نمایشگرهای رنگی مجهز هستند و بسته به نوع استفاده کاربران می توانند با هر بار شارژ 1 الی 2 روز شارژ دهی داشته باشند؛ اما اگر کاربران از قابلیت‌های بیشتر آن ها استفاده کنند، اسمارت واچ ها نمی‌توانند شارژ دهی 1 الی 2 روزه داشته باشند و مصرف انرژی آن ها بالاتر می‌رود.

سخن پایانی:

در این مقاله نکات مهمی را که باید در هنگام خرید ساعت هوشمند به آن توجه داشته باشید را بیان کردیم. هر چند ساعت های هوشمند روز به روز و با توجه به تکنولوژی پیشرفت تر می شوند و باید بسته به نیاز و نوع کاربری خود ساعت هوشمند خریداری کنید. برای خرید و مشاهده لوازم جانبی گوشی اینجا کلیک کنید.

دیدگاه شما چیست؟

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به کمپانی mpblberri می‌باشد.

طراحی فروشگاه آنلاین: citysun.ir